Rendezvényeink

Csapatépítés, céges sportnap

Helyszín
Összesen 600 m2 fedett és 1600 m2 nyitott területen. Szabadtéri medence és több mint százfős kerthelyiség. Projektor, hangosítás, DJ, technikusaink minden igénynek megfelelő megoldásokat biztosítanak. 

Csapatépítő foglalkozások
Munkahelyi csapatok összekovácsolására, sportos és játékos feladatok szervezett keretek közötti lebonyolítása. 

Gyerekeknek
Trambulin, medencézés, csocsó, kézműves játék, sport, ügyességi játék, kincskeresés, arcfestés és sok minden más profi animátorok szervezésében.

Étel, ital
Jól felszerelt konyha és büfé, svédasztalos vagy felszolgálós rendszerben.

Tökéletes helyszín
A sikeres vállalati teljesítmény és hatékonyság növelésének bevált módja a céges csapatépítés vagy sportnap.  Szabadidőközpontunk tökéletes helyszíne a csapatépítő tréningeknek, céges sportnapoknak és egyéb vállalati rendezvények szervezésére.

Szervezőgárdánk
Tapasztalt rendezőgárdánk teljes körű szervezést és személyre szabott programokat kínál. Edzők, oktatók, animátorok, felszolgálók és nem utolsósorban professzionális szakács dolgozik majd az Önök megelégedésére.   

Zene és tánc
Nem csak sportos rendezvényeket, hanem party jellegű összejöveteleket is szervezünk. Tegyen egy vállalati eseményt emlékezetessé, az étkezés után induljon a buli. Kialakítunk egy olyan táncteret,  ahol hajnalig mehet a tánc és szórakozás. 

Fellépők
Szervezünk fellépőket (tácos, zenész, bűvész, standup komikus, stb) profi DJ-t hangosítással látványeffektekkel. 

Kitelepülés
Igény szerint professzionális catering szolgáltatással kitelepülünk a vállalat saját helyszínére. 

Egy modern és hatékony értekezlet megszervezésének kulcsa egy kellemes környezet, akár egy új helyszín, egy szép kerthelyiség vagy egy jól felszerelt beltéri konferenciaterem. Célunk az, hogy észrevétlenül, de zökkenőmentesen segítsük Önt és a vendégeit a rendezvény sikeres lebonyolításában. 300 fős kerthelyiségünk és belső rendezvénytermünk alkalmas kisebb konferenciák, megbeszélések vagy zártkörű értekezletek megrendezésére. Büfénk széles választékot kínál, így minden megrendelői igénynek meg tudunk felelni, legyen az egy egyszerű frissítő vagy akár egy konferenciaebéd. Kollégáink rugalmasan alkalmazkodnak minden különleges igényhez, hogy a vendégeknek a lehető legjobb élményt nyújtsák.

Vállalati party

Vállalati fő

Születésnap, esküvő

Születésnap
Ígérjük, hogy emlékezetes szülinapi bulit fogunk szervezni.  Hangulatos kerti bulit rendezünk barátainak, családjának a kert kizárólagos használatával. A vendéglátást, kiszolgálást magas szinten, teljes körűen ellátjuk, de kívánságra akár saját bográcsozás is megoldható.

Esküvő
Igen, akár egy komplett esküvő lebonyolítását is ránk lehet bízni! Sport nélkül is tökéletes helyszínt biztosítunk az ünnepi alkalomra.  Különleges szolgáltatást kínálunk kerthelyiségünkben vagy rendezvénytermünkben, hogy garantáltan felejthetetlen legyen az ünnep. Szolgáltatásunk magába foglalja a vendéglátást, kiszolgálást, és bármilyen speciális kérésre is van lehetőségünk, így biztosítva, hogy mindenki elégedetten távozzon. 

Kerthelyiség
Kerti rendezvényeink tökéletesek születésnapi bulikhoz is! Nyáron kizárólagos kert és medence használat, amennyiben vendégeink igénylik, színvonalas programról is gondoskodunk.

Rendezvényterem és sportpályák
A születésnapi buli része is lehet a sport, vegye igénybe pályáinkat! Belső helyszíneink között szerepelnek tornaterem, squashpályák, rendezvényterem és tollaslabda-pályák.

Ittalvási lehetőség
Egy nálunk megtartott rendezvény után nem szükséges hazamenniük a vendégeknek, nálunk is alhatnak. Szabadidőkomplexumunk szálláshelyet is kínál. 

Szállás kapacitásunk 46 fő
A szálláshelyhez reggelit és igény szerint egyéb étkezést is biztosítunk. 

Szobák
Az épületben négy db tízágyas és három db kétágyas szobával várjuk Önöket, melyek mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik. A tízágyas szobák a fiatalok kedvencével, emeletes ágyakkal rendelkeznek. Felnőtt kísérőknek pedig kétágyas elhelyezést kínálunk. 

Szállás

szallasesetterem

Edzőtábor

Edzőtábor 1
Intenzív edzőtáborba várjuk sport csapatok jelentkezését! Teljes ellátást biztosítunk, többek között szállást és napi 3x étkezést. Számos sportolási lehetőség és ingyenes medencehasználat áll rendelkezésre.

Várjuk sport csapatok jelentkezését, akik szeretnének egy intenzív edzőtáborban részt venni. Teljes ellátást biztosítunk, beleértve a napi háromszori étkezést és a szállást is. Az edzőknek kétágyas szoba áll rendelkezésre, míg a sportolók tízágyas szobákban alszanak.

A sportolásra számos lehetőség adódik, hiszen a helyszínünkön számos sportpálya és kültéri kondipark áll rendelkezésre. Emellett futókör is található a területünkön, hogy az edzőtáborban résztvevők számára biztosítva legyen a kondíció fenntartása. A medence használata is díjmentesen igénybe vehető.

Nálunk nem csak az edzésekre, de a pihenésre is lehetőség van, hiszen kényelmes és modern szobáink, valamint az étkezési lehetőségek is kiemelkedőek. Jelentkezzetek, hogy közösen dolgozhassunk azon, hogy minél jobb eredményeket érjetek el az edzőtábor segítségével!

Biztos siker és nincs otthon felfordulás.
A születésnapi zsúroknál az étel- és italfogyasztásról előre egyeztetett módon mi gondoskodunk. Torta és aprósütemények behozatala engedélyezett.

Alapcsomag:
Az ár tartalmazza a terembérletet, a zsúr időtartamára a koordinátort, az eszközöket, az alapdekorációt és az ünnepi asztal megterítését.

Program
Nálunk nem kell aggódni a rendetlenség miatt! Többféle helyszínen tartalmas és emlékezetes szórakozást biztosítunk gyermekeinek, legyen szó evésről, ivásról, sportról, játékról vagy bármi másról. Szakképzett kollégáink szeretettel várják gyermekeiket barátaikkal együtt. 

Helyszínek
Tornaterem,  squashpályák (4 db),  rendezvényterem, tollasterem, kerthelyiség , medence, játszótér, trambulin.

Gyerekzsúr

Gyerekzsúr fő

Ajánlat kérése

Kérjen árajánlatot!

Minden rendezvény más és más ezért nem tudunk egységárakat kínálni. A résztvevők létszáma, a programok, a szükséges személyzet, az étkezés, az italfogyasztás és az egyedi igények függvényében készítünk Önnek egy árajánlatot.

Rendezvényeinken ezek a jellemző variációk az italfogyasztásra:

  • Résztvevő bármit rendelhet a pultnál, megrendelő cég utólag fizeti.
  • Bizonyos termékeket (pl. alkoholtartalmú italokat) résztvevőnek fizetnie kell.
  • Limitösszeg van meghatározva, annak elérése után résztvevők fizetnek.